Highlight Të tjera

Këshilla që çdo student duhet ti dijë për një fillim të mbarë!

këshilla

A dëshironi ta keni jetën më të lehtë?

Ne të gjithë e dimë se jeta studentore mund të jetë e vështirë. Prandaj kemi mbledhur për ju disa këshilla!

Mësoni me kohë;

Kur mësoni me kohë dhe kaloni provimet në kohë, do ta përfundoni Universitetin në afatin e paraparë.Kështu edhe do të kurseni më shumë.

Blini libra të vjetër;

Blerja e librave me të vërtetë që është e kushtueshme, nëse nuk keni mundësi të mëdha për të blerë gjithë materialin e nevojshëm, atëherë blini libra të përdorur nga të tjerët.

Mos përdorni një kredit kartelë;

Ajo vetëm do t’iu fusë në më shumë borxhe!

Merrni një aplikacion që ju ndihmon të fokusoheni;

Aplikacione si SelfControl bllokon të gjitha mediet sociale për një kohë në telefonin tuaj. Është një ide e mirë të bllokoni telefonin tuaj gjatë kohës së studimeve.

Merrni shënime;

Përdorni fletët me ngjyra për të marrë shënime, kështu do ti mbani në mend gjërat më shumë.