Highlight Storie Inspirimi

Këshilla për tu kujdesur për veten kur nuk ndiheni mirë!

këshilla

Të gjithë e dimë se kujdesi ndaj vetes në ditë të vështira nuk është aq i lehtë sa të vendosësh një maskë fytyre.

Këtu do të gjeni një listë gjërash të kujdesit ndaj vetes pavarësisht se si ndiheni.
Kujdesi ndaj vetes kur nuk ndiheni edhe aq mirë;

1. Teknika të frymëmarrjes;
2. Hani perime;
3. Pushoni 1 orë;
4. Pini ujë;
5. Bëni një dush;
6. Krihni flokët;
7. Hapni perdet dhe dritaret;
8. Vendosni muzikë relaksuese;
9. Shikoni filmin tuaj të preferuar;
10. Shikoni video motivuese;
11. Thirrni një mik;
12. Bëni zgjatje të muskujve;
13. Ndizni qirinj me aroma qetësuese.


Kujdesi ndaj vetës për të pasur ditë më të mira;

1. Meditoni;
2. Praktikoni Yoga;
3. Shkruani një listë të gjërave që dashuroni tek vetja juaj;
4. Praktikoni mirënjohjen;
5. Ecni në natyrë;
6. Praktikoni afirmime pozitive;
7. Dilni në një kafe;
8. Shkruani poezi;
9. Shkoni në palestër;
10. Lexoni një libër;
11. Shkoni në Spa;


12. Provoni rroba që ju bëjnë të ndiheni mirë;
13. Gatuani diçka të shijshme.