Highlight Të tjera

Këshilla për të përmirësuar gjuhën tuaj të trupit

këshilla

Nëse nuk e keni ditur tashmë, nuk është vetëm goja juaj ajo që flet. Sjelljet e juaja dhe gjuha e trupit tregon shumë për një person. Qëndrimi juaj, komunikimi me të tjerët e shumë gjëra të tjera janë ato që përcaktojnë se si duhet të ‘flisni’ me trupin tuaj. Shikoni disa nga këshillat më poshtë për të përmirësuar këtë gjuhë që të paraqiteni sa më mirë para të tjerëve.

1. Buzëqeshni!

2. Mbani kontakt me sy, për të ndërtuar një lidhje me personin afër teje.

3. Ndihuni komod në hapësirën tuaj, mos u ndjeni në siklet.

4. Mos krijoni lëvizje që janë të pahijshme dhe krijojnë dekoncentrim.

5. Flisni më ngadalë.

6. Tregoni emocionet e juaja.

7. Jeni në ritëm të njëjtë me personin afër jush.

8. Mos u ulni në një pozitë të palakmueshme.