Dashuria Highlight

A keni zgjedhur partnerin e duhur për ju?

partnerin

Ju mund të bini në dashuri me këdo, sidomos me njerëzit e gabuar. Janë disa këshilla për ta kuptuar nëse personi që keni rënë në dashuri është i duhuri.

A jeni i kënaqur me “kush dhe si” jeni me këtë person në marrëdhënien tuaj?

Nëse po ndryshon për keq në marrëdhënien tuaj, atëherë ndoshta ky nuk është personi i duhur për ju.

Për shembull, nëse filloni të pini shumë për të vazhduar me partnerin tuaj, ose nëse jeni një person social, i cili e gjen veten duke mos parë kurrë miqtë tuaj, mund të jetë koha për të pyetur veten nëse po humbni veten në marrëdhënien tuaj.

A po përpiqesh të kompensosh të kaluarën tënde?

Vetëm për shkak se një person nuk ka punuar në të kaluarën, nuk do të thotë që ju duhet të filloni të takoheni me njerëz krejtësisht të ndryshëm. A jeni në të vërtetë në partnerin tuaj të tanishëm për dashuri apo po përpiqeni të ndryshoni ato vendime të këqija që mendoni se keni bërë në të kaluarën?

A keni qëndruar në anën e partnerit tuaj në kohë të mira dhe herë të këqija?

Nuk mjafton të jeni bashkë vetëm kur gjërat janë të mira. Ju gjithashtu duhet të siguroheni që jeni në të njëjtin ekip kur gjërat bëhen shumë të vështira.

Jini me njëri-tjetrin për një kohë të gjatë për të ndarë së bashku përvojat jetësore dhe shihni se si merreni me ta si një ekip. Ky është një tregues i mirë për faktin nëse personi në të cilin jeni në dashuri është në fakt i duhuri për ju.

Si duken dyshimet dhe momentet më të këqija si çift?

Sa të këqija janë zënkat e juaja? A do të dëshironit dyshimet dhe momentet më të këqija me partnerin tuaj të postuar në Facebook? Ose, çka nëse duhet t’u tregosh miqve tuaj më të mirë për të gjitha dyshimet dhe incidentet e këqija?

Të gjitha çiftet luftojnë dhe marrëdhëniet marrin punë, por nëse ju dhe partneri juaj keni zënka të pista, kjo nuk është shenjë e mirë për një marrëdhënie të suksesshme. Sigurohuni që jeni po aq krenarë dhe të sigurt në momentet tuaja të mira saqë jeni në të këqijat tuaja.