Highlight Kura natyrale Shëndeti

Kamomili, pija që lufton depresionin dhe pagjumësinë

kamomili

Vetitë shëruese të çajit kamomil janë të pazëvendësueshme, andaj mos e ndani atë nga dita e juaj e gjatë me stres e lodhje fizike.Jeta dinamike që bëjnë sot njerëzit i bënë ata stresues, me probleme të gjumit dhe elemente depresive. Prandaj mos e lini vetën të përkeqësoheni me shumë dhe bëjeni çajin kamomil pjesë të përditshmërisë suaj.

Kamomili ka një përbërës që ndikon jashtëzakonisht shumë në relaksim në veçanti para gjumit.

Mjafton ta pini një filxhan çaj kamomil para gjumit me pak qumësht dhe mjaltë.

Qumështi dhe mjalti janë opsionale, i përdorni sipas shijes dhe vetëm sa shtojnë të mirat në trupin tuaj.

Thjeshtë vloni ujin dhe shtoni dy qese çaji kamomil, mbulojeni dhe lëreni ashtu për 5 minuta. Para se ta merrni për ta pirë shtoni  dy lugë qumësht ose një lugë mjaltë.