Highlight Lifestyle Modë & Bukuri

Ju vazhdimisht po e bëni këtë gabim,kujdes me lëkurën tuaj

lëkurën

Një gabim i madh që njerëzit bëjnë kur lajnë fytyrën e tyre është përdorimi i një sapuni të ashpër. Mbajeni kallëpin e sapunit tek dushi. Përdorni vetëm pastrues të butë për fytyrën, veçanërisht në qoftë se keni një lëkurë të ndjeshme.

Në qoftë se lëkura juaj është e prirë për akne, sigurohuni që pastruesi të jetë pa yndyra dhe jo komedogjenik, që do të thotë që nuk e nxit aknen.

Njerëzit, lëkura e të cilëve është e thatë duhet ta pasojnë çdo larje me një shtresë lëngu për fërkim (preferohet ai që ka mbrojtës nga dielli) për të mbajtur brenda lagështinë e lëkurës.