Dashuria Highlight

Ju meritoni dashuri të këtij lloji!

ju meritoni dashuri

Ju e meritoni dikë që nuk ju bën të ndiheni më mirë, por ju bën të doni të jeni më mirë. Partneri ju mbështet ju dhe qëllimet tuaja. Ai/ajo do të dëgjonte ty të flasësh tema të mërzitshme si rreth studimeve të tua si kjo të është tema më interesante në botë. Kur do të hiqni dorë, ai/ajo do të jetë drita që do t’iu ndricojë rrugën. Ai/ajo do t’ju mbajë të motivuar gjatë gjithë rrugës.

Ju meritoni që të trajtoheni si një zgjedhje, jo një opsion. Ai/ajo do t’ju trajtojë si një prioritet. Ai/ajo gjithmonë do të jetë atje sidomos kur të keni nevojë për të. Ai/ajo do të bënte një përpjekje për të qenë me ju. Ai/ajo do t’ju tregonte se ti je personi i vetëm për të.

Ju meritoni dikë që ju do pa kushte. Ai/ajo do të ju shikojë në sy dhe t’ju bëjë të ndiheni sikur jeni personi më i bukur në botë. Ai/ajo nuk do të zgjedhë të metat tuaja, në vend të kësaj, ai do t’ju dojë më shumë për shkak të tyre. Ai/ajo e di se ju nuk jeni perfekt, por ju trajton ashtu si jeni.

Ju meritoni të jeni të trajtuar me respekt. Ju e meritoni dikë që është vërtet i interesuar të të shohë të lumtur, duke ju bërë të lumtur, duke ju mbajtur të lumtur.

Të gjitha këto meritoni dhe më shumë, sepse ju e meritoni të jeni të dashur. Ju e meritoni dozën tuaj magjike të dashurisë. Ju e meritoni përrallën tuaj. Ju e meritoni lumturinë. Dhe mbi të gjitha, ju meritoni këto sepse ti vlen!