Highlight Lifestyle Modë & Bukuri

Ju jeni çfarë vishni!

ju jeni cfarë vishni

Nuk thonë kot se ju jeni ajo çfarë vishni!

Veshja ka një efekt të rëndësishëm në vetëbesimin dhe personalitetin tonë,thotë eksperti Profesor Karen Pine. Ajo ka  hulumtuar gjatë ndikimin që ka veshja tek një person.

Ajo zbuloi se nxënësit ishin më të sigurt kur mbanin një T-shirt “Superman”, dhe gratë u shfaqën më keq në testin e matjeve kur veshnin  rroba banje. Këto dhe studime të tjera janë pjesë e librit “Mendja që ju mbani”

Ajo konkludon se rrobat e duhura apo të gabuara mund të ndikojnë në  mënyrën se si e prezantoni veten tuaj para të tjerëve.

Cili është sekreti për të qenë të sigurtë se kemi veshur rrobat e duhura?

Profesor Karen Pine nga Universiteti i Hertfordshire thotë se  veshjet specifike, duke përfshirë edhe bluzat superhero, mund t’i bëjnë njerëzit më të sigurt në të gjitha llojet e situatave.

Një libër i ri nga profesor Karen Pine nga Universiteti i Hertfordshire sugjeron se ajo që vishni mund të rritë ose të ulë vetëvlerësimin tuaj. Ajo u kërkoi studentëve të grupeve të vishnin veshje “Superman” dhe gjetën se ata ishin më të sigurt si mentalisht ashtu edhe fizikisht.

Në librin që ajo pretendon se veshja prek proceset dhe perceptimet mendore të një personi.

Pra, njerëzit duhet të jenë më të kujdesshëm kur të zgjedhin se çfarë rroba kanë në plan të veshin.