Highlight Të tjera

Jeto çdo moment, mos ia lër ato të nesërmes!

jeto

Për ta ndryshuar jetën tënde, ti thjeshtë duhet që ndjenjat dhe mendimet e tua  pozitive t’i kalosh një shkallë më lartë, duke pasur kështu 51 përqind ndjenja pozitive. Kur arrin në atë pikë që nga ti buron e ushqehen më shumë ndjenja pozitive sesa ndjenja negative, dashuria që kthehet shumëfishohet, duke joshur, nëpërmjet ligjit të tërheqjes, edhe më shumë dashuri. Kështu, papritmas ti përjeton një vend të ngjarjeve negative që shumëfishohen, ti përjeton vetëm të mira,, në çdo aspekt të jetës. E në fat, kështu duhet të jetë.

Kur ngrihesh në mëngjes, ti ëndërron në mes të dy rrugëve, njëra të çon drejt një ditë të mrekullueshme, ndërsa tjetra një dite të mbushur plot me problem. Je pikërisht ti që, me anë të ndjenjave e mendimeve të tua, vendos.

Ajo që ti ndjenë e transmeton, është ajo çka me siguri do të përjetosh gjatë ditës, ajo do të të rrethojë dy kudo që të shkosh.

Nëse ditën e nis i gëzuar, dita jote do të jetë një mrekulli, por, nëse e nis me humor të keq dhe nuk bën asgjë për ta ndryshuar, dita jote do të jetë po e tillë.

Një ditë plot ndjesi pozitive ta ndryshon edhe të nesërmen, si dhe jetën në përgjithësi.

Nëse i ushqen ndjesitë e mira, fle me to e ngrihesh në mëngjes me humor e kështu edhe e nesërmja do të jetë po  e mirë.

Kur ti vazhdon t’i kultivosh ndjenjat pozitive, nëpërmjet ligjit të tërheqjes ato shumëfishohen e kështu cikli vazhdon nga dita në ditë dhe jeta jote bëhet gjithnjë më e mirë.

 

Magjia, Rhonda Byrne