Highlight Të tjera

Jeff Bezos shpërndan aftësinë më të rëndësishme që duhet të keni për të arritur suksesin

Jeff Bezos

Të gjithë kemi ditë të lumtura. Ndoshta kur kemi marrë një rritje në pagë. Ndoshta është ditëlindja e fëmijës tuaj. Por për Jeff Bezos një ditë e mirë është kur fiton rreth $12 milion për një natë.

Mirë Bezos nuk e ngriti perandorinë e tij Amazon për një natë, atij iu deshën dekada për të arritur në këtë pikë.

Po ashtu ndihmë nga familja e tij.

Business Insider sapo lansoi një intervistë me Jeff Bezos, ku ai flet për aftësitë që të ndihmojnë të arrish suksesin, dhe si familja e tij pati një impakt pozitiv në këtë aspekt.

Këshilla e Bezos është kjo: kurrë mos u frikësoni nga konkurrenca, vetëm nga konsumatorët.

Ai pranon kritikën, sepse është pjesë e lojës së suksesit.

“Jeta është e mbushur me rreziqe të shumta. Dhe kur e mendoni ju do të pendoheni kur jeni një 80 vjeçar, për gjërat që kurrë nuk I keni bërë.”