Highlight Të tjera

Ja veturat më të mira të vitit 2018

veturat

Na lejoni të prezentojmë veturat më të mira të vitit 2018, një kombinim vlerash dhe pajisjesh që sjellin kënaqësi më shumë se sa veturat që janë në shitje tani.

1. Alfa Romeo Giulia / Giulia Quadrifoglio

2. Audi RS3

3. Chevrolet Camaro V-6 / SS / ZL1 Coupes

4. Chevrolet Corvette Grand Sport

5. Honda Accord

6. Honda Civic Sport / Si / Type R

7. Mazda MX-5 Miata / RF

8. Mercedes-Benz E400 / Mercedes-AMG E43

9. Porsche 718 Boxster / Cayman

10. Volkswagen Golf / ALltrack / e-Golf / GTI / R / SportWagen