Highlight Modë & Bukuri

Ja si ndikon veshja në suksesin tuaj!

veshja

Ajo çfarë veshni ndikon edh në atë që mendoni. Ky është vlerësimi i Institutit për Media, Arkitekturë dhe Dizajn.

Ju pëlqej ose jo, veshja juaj komunikon. Dhe kjo mund të ketë një efekt serioz në aftësinë tuaj për të arritur sukses.

Ja si ndikon veshja në suksesin tuaj!

Le të jemi të qartë:

Në pamjen e madhe të realitetit përfundimtar, ajo që vishni nuk përcakton se kush jeni si një person. Dhe as nuk e përcakton vlerën tuaj si një qenie njerëzore. Veçanërisht në vendin e punës, veshja ndikon në mënyrë të konsiderueshme si të tjerët i perceptojnë dhe si reagojnë ndaj jush.

Hulumtimet tregojnë se pamja juaj ndikon fuqishëm në perceptimin e njerëzve të tjerë. Si për suksesin tuaj financiar, autoritetin, besueshmërinë, inteligjencën dhe përshtatshmërinë për punësim ose promovim.
Dhe, për shkak se perceptimi është shpesh realitet, ajo që vishni jo vetëm që komunikon se kush jeni në mendjen e të tjerëve, por gjithashtu ndikon në nivelin tuaj të avancimit të karrierës.

Hulumtimet gjithashtu kanë zbuluar se kur kombinoni pamjen tuaj me aftësitë e komunikimit, jo vetëm është perceptimi i të tjerëve për ju është i qartë. Por sjellja e tyre ndaj jush ndikohet gjithashtu.

Unik Portal ju sjellë janë shtatë këshilla për të siguruar që veshja juaj të ketë një ndikim pozitiv në suksesin tuaj.

-Reduktoni rrobat prej lëkurë, fundatepër të shkurtër, pantallona tepër të gjerë dhe të tepër të gjatë.
-Asnjëherë mos mbani rroba të ndyra
-Mos vishni rroba të rrudhura
-Vishni rroba që përshtaten mirë
-Mos e teproni me bizhuteri
-Gjithmonë ndiqni kodin e veshjes
-Vishni këpucët dhe aksesorët e duhur
-Mos vishni pantallona të shkurtra.

“Për të arritur përparimin në karrierë, shmangni një imazh joprofesional që mund të skllavërojë karrierën tuaj për keqkuptimet e të tjerëve,” thotë Çmimi. “Në vend të kësaj, zgjidhni veshje që reflektojnë me saktësi kredibilitetin tuaj dhe ju sigurojnë” shitur për atë që jeni me vlerë “. Sigurohu që ‘e jashtme’ të fiton një ‘rekomandim të heshtur’, përfundon ajo.