Highlight Storie Inspirimi

Ja nga çka kanë frikë burrat!

burrat

A është e mundur që burrat të kenë frikëra sekrete? Ata duken aq të fortë dhe vendimtar!

“Në asnjë mënyrë!” është ajo që shumë gra do të thoshin. Megjithatë, ky është vetëm një tjetër stereotip i imponuar nga shoqëria.

Ne në Unik Portal jemi kundër stereotipave gjinorë. Kjo është arsyeja pse sot ne do t’ju tregojmë rreth 8 gjëra për të cilat shqetësohen shumica e burrave.

1. Se si duket trupi i tyre;

Frika e tyre është mos ndokush do të përmend barkun e tyre të birrës!

2. Paraja;

Paraja është një ndër arsyet pse burrat shqetësohen, sidomos për të ardhmen.

3. Gjatësia;

Burrat kanë këtë shqetësim: gjatësia e trupit të tyre.

4. Xhelozia;

Xhelozia e burrave nuk është aq e dukshme sa e grave, mirëpo ajo lëndon krenarinë e tyre.

5. Eksperienca e mangët në një lidhje;

Burrat zakonisht mundohen të tregohen të dashur me eksperiencë.

6. Qimet;

Qimet po ashtu janë një problem për burrat. A kam shumë qime apo pak qime? Kush e di…

7. Dieta;

Gratë zakonisht përmendin “Kam filluar një dietë”. Por nëse një burrë e thotë këtë, atëherë tingëllon e çuditshme për të tjerët.

8. Shprehja e emocioneve;

“Mos qaj” “Je një burrë”, kjo është shprehje që e kemi dëgjuar shpesh në fëmijëri…