Highlight Shëndeti

Ja çfarë do të thotë nëse zgjoheni çdo natë në të njëjtën kohë!

gjumi

Nëse zgjoheni çdo natë në të njëjtën kohë, atëherë trupi juaj po mundohet t’iu tregojë diçka…

Ka shumë kanale në trupin tonë përmes të cilave kalon energjia.

Çdo organ i yni pranon një nivel të ndryshëm të energjisë në kohë të ndryshme të ditës.

Disi, kur një ndër kanalet bllokohet dhe energjia nuk mund të kalojë, atëherë kjo energji mblidhet dhe ndikon gjumin tuaj.

Nëse zgjoheni në mes të orës 23 dhe 1:

Kjo është koha kur meridian i kanalit tuaj urinar është aktiv. Nëse zgjoheni gjithmonë gjatë kësaj kohe, atëherë ju keni probleme me emocione. Praktikoni të falni të tjerët, dhe ta duani veten.

Nëse zgjoheni mes orës 1 dhe 3:

Gjatë kësaj kohe është aktiv meridian i energjisë që përshkon veshkat. Nëse zgjoheni në mes të orës 1 dhe 3 atëherë ju keni probleme me nervozen. Mundohuni të kontrolloni vetën tuaj në situate të pafavorshme.

Nëse zgjoheni në mes të orës 3 dhe 5:

Zgjimi në këtë orë përshtatet me meridianin e energjisë që përshkon mushkëritë dhe lidhet me emocionet e trishtuara. Kjo po ashtu mund të jetë një mesazh nga Universi!