Highlight Natyrë & Turizëm

Moorea, Ishulli më i bukur në botë

Ishulli Mor’orea, pjesë e Polinezisë Franceze është një ishull i formuar nga mbetjet vullkanike. Ky ishull mund të arrihet nga Tahiti.

Plazhe të paprekura me rërë të bardhë, me ujin e kaltër të kthjellët dhe hotelet luksoze bëjnë që ishulli Moorea të rekomandohet dita ditës më shumë e më shumë. I përshtatshëm për personat që po planifikojnë pushime të qeta dhe relaksuese në një nga ishujt më të bukur në botë.

Shikoni disa nga fotografitë që përshkruajnë më së miri bukuritë përrallore të këtij ishulli.