Highlight Storie Inspirimi

Histori që frymëzojnë miliona njerëz në Botë

frymëzim

Janë njerëz që luftuan për ëndrrat e tyre dhe fituan, tani historitë e tyre inspirojnë miliona njerëz në botë. Këta njerëz me rrëfime e tyre, bëjnë që ata që kanë humbur shpresat të rikthejnë ato dhe të marrin guximin e duhur për të  jetuar ëndrrat dhe suksesin e tyre.

Në UNIK kemi mbledhur disa storje vërtetë inspiruese dhe që janë shembull frymëzimi për të gjithë.

“Qëllimi im ishte të diplomohesha para se ti bëja 100 vjeç. Kam kursyer 33 vjet për këtë “.

Dana Falsetti arriti të dëshmojë veten para gjithë botës. Ajo u bë një instruktore e Yoga-s, hapi shkollën e saj të Yoga-s dhe ka fituar shumë çmime për punën dhe angazhimin e saj.

“Duke punuar si një shofer taksie për më shumë se 15 orë në ditë për disa vjet, ky njeri pas shumë viteve hapi një restorant dhe shumë shpejtë u bë i suksesshëm.

“Aftësia për të palosur një dragua letre pa asnjë prerje të vetme.”

Një mësuese së bashku me nxënësit e saj ka rregulluar këtë kopsht në formë vertikale dhe rezultatet ishin shumë inspiruese.

Në foto është vajza e njëjtë brenda një periudhe dy vjeçare kur po shërohej nga anoreksia.

Dy vjet më parë një djalosh po flinte i braktisur nga familja nën një urë. Sot drejton këtë jaht.