Highlight Kura natyrale Shëndeti

Gurët në veshka mund ti largoni vetëm me ketë lëng

gurët në veshka

Studimet kanë treguar se vetëm në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, sëmundja e veshkave vret më shumë njerëz sesa kanceri i gjirit ose i prostatës.

Gurët e veshkave janë  depozita të forta që formohen brenda veshkave tuaja dhe ato mund të shkaktojnë probleme serioze për veshkat tuaja. Gurët e veshkave janë bërë nga kripërat minerale dhe acide.

Një studim i kohëve të fundit ka gjetur se limoni ka aftësi të jashtëzakonshme për t’ju ndihmuar rreth këtij problem.

Mjekët dhe ekspertët mjekësorë kanë zbuluar se lëngu i limonit mund të jetë një terapi efektive parandaluese për zhvillimine  gurëve në veshka.

Këtë terapi ekspertët e kanë quajtur “Terapia limonadë”

Kjo pije do ti shpërbejë gurët e vegjël dhe i pengon ato të bëhen gurë më të mëdhenjë, duke i mbuluar ato dhe duke parandaluar materialet e tjera që të bashkohen dhe të ndërtohen mbi gurët. Ju mund të gjeni edhe tableta me citrate kaliumi, por kjo do të jetë shumë e shtrenjtë, prandaj ju rekomandojmë recetën më natyrale për elimimin e këtij problem.

Vetëm shtrydhni limon derisa të përfitoni ngë gjysmë filxhani lëng limoni.Ky lëng do të zëvendësoj të njëjten sasi të acidit citrik që mund të merrni përmes ilaqeve.

Për të pasur efekt më të mirë, ndajeni këtë masë në dy pjesë dhe treteni me pak ujë. Gjysmën konsumojeni në mëngjes dhe gjysmën tjetër në mbrëmje.