Highlight Natyrë & Turizëm

Grenlanda, vendi më i bukur në Botë

Grenlanda

Edhe pse Daniil Korzhnov ishte një fizikan i madh në shkollë, ai është një artist nga natyra. Ai shpik dhe ecën në vendet më të bukura në botë.

Këtë herë, Grenlanda u bë fokusi i vëmendjes së tij. Për shkak të vendndodhjes së saj, Grenlanda është e mbuluar me akull.

Kjo u ofron fotografëve mundësinë për të bërë fotografi absolutisht fantastike të luginave në sfondin e majave të mbuluara me borë.

Në këtë artikull, Unik Portal ju jep një shans për të parë pamjet mahnitëse të këtij vendi.

Grenlanda; Vendi më i bukur në Botë.