Highlight Lifestyle

Gjyshja më e fortë në botë feston ditëlindjen e 81-të

gjyshja


Shumë njerëz përpiqen të fillojnë një jetë të re dhe më të mirë çdo javë për vite me radhë.

Nëse jeni ende duke e zvarritur, atëherë takoni një dhe të vetmen Ernestine Shepherd nga Baltimore.

Ajo është një nga bodybuilderet më të vjetra femra.

Ajo feston ditëlindjen e 1-të, por ajo ende merr pjesë në gara dhe maratona, dhe figura e saj është si ajo e një gruaje 20-vjeçare.

A është kjo gjyshja më e fortë në botë?

Siç thotë vetë Ernestina, për pjesën më të madhe të jetës së saj ajo nuk ishte një person aktiv dhe nuk i pëlqente stërvitja fizike.

Ajo filloi të merrte formë në moshën 56 vjeçare së bashku me motrën e saj. Këto dyja u dashuruan me gjimnastikën dhe filluan të marrin pjesë në garat sportive.

Në vitin 2010, zonja atletike hyri në Librin e Rekordeve Botërore të Guinnessit si bodibilderja më e vjetër grua.

 

Ajo zgjohet në 3 të mëngjesit, ku mediton, dhe pastaj del për një vrap. Në orën 8 të mëngjesit ajo fillon stërvitjen e saj personale dhe ajo shkon në shtrat jo më vonë se 10 pasdite.

Gatimi për familjen është puna e bashkëshortit të Ernestine. Kolin, të cilit i është martuar me Ernestine tashmë për 60 vjet.

Dieta e saj përbëhet nga orizi, mish pule, gështenja, drithërat dhe vezët, si dhe sasi të mëdha uji.

Ernestina i siguron njerëzit që të fillojnë të kujdesen për trupin e tyre në çdo moshë.

Ne në Unik Portal jemi të hipnotizuar nga kjo grua mahnitëse e cila është kaq e fortë dhe tepër karizmatike. Ne ju sugjerojmë ti hidhni një sy fotove të saj dhe ndoshta të motivoheni.