Familja Highlight

Gjërat që tregojnë se po bëheni të bezdisshëm për bashkëshortin!

Bashkëshorti

Bashkëshorti juaj është personi i fundit që dëshironi ta mërzisni. Por askush nuk është perfekt.

Këto janë  disa mënyra që tregojnë që po e bezdisni bashkëshortin pa qëllim…


Ju pastroni… pasi ata kanë pastruar;

Ai nuk e ka ngarkuar pjatalarësen në mënyrën ‘e drejtë’, kështu që ju do të ri-bëni punën, pa ndonjë problem … përveç se bashkëshorti juaj tani ndjehet sikur nuk e vlerësoni ndihmën e tij.

Ju vazhdimisht e vendosni veten poshtë;

Pavarësisht se a keni pasur një ditë të keqe ose thjeshtë po kërkoni një kompliment mund të jetë emocionalisht shteruese për bashkëshortin tuaj të bëhet nxitës i tifozëve për ju.

Jeni ngjitur për telefonin e tij;

Nëse ju keni mbetur të ‘ngjitur’ për Instagram apo cilido rrjet social, atëherë kjo bën që bashkëshorti juaj të ndihet sikur nuk ka ndonjë rëndësi kush e di çka për ju.

Ju jeni me të vërtetë të mirë për të dëgjuar … në mënyrë selektive;

Një minutë, ai është duke folur për planet e fundjavës, dhe papritmas ju gjendeni në hapësirë…

E ndërpritni kur dilni me shoqërinë;

Ndërsa është e mrekullueshme që mund të përfundoni fjalitë e bashkëshortit tuaj, mund të jetë frustuese, madje edhe mospërfillëse, kur nuk jeni vetëm ju të dy.

Nuk u përgjigjeni teksteve të tyre;

Mos i injoroni mesazhet e tyre…