Highlight Të tjera

Gabimet që mund ti bëni kur nisni një biznes të ri

gabimet

Gjithmonë themi se gabimet janë ato që na formojnë. Edhe gabimet në biznes janë gabime që në të shumtën e rasteve na mësojnë se si ecim më tutje përpara.

Por, mbani mend, gabimet gjithmonë vijnë nga veprimet e nxituara, ose nga veprimi me frikë dhe dyshim, ose me harrimin e motivimit të drejtë, i cili është më shumë jetë për të gjithë dhe me pak për askënd. Përderisa shkoni në mënyrën e duhur, mundësitë do të vijnë te ju në një numër të madh dhe ju keni nevojë të jeni shumë të qëndrueshëm në besimin dhe qëllimi tuaj dhe të rrini në lidhje të afërt me të gjithë mendjen duke u ndjerë mirënjohës.

Bëni gjithçka që të mundeni në mënyrë perfekte çdo ditë, por bëjë pa nxitim, brengë apo frikë. Shko aq shpejtë sa mundesh, por asnjëherë mos nxito.

Mbajeni mend se në momentin që do të filloni të nxitoni, ju do të pushoni së qeni kreativ dhe do të filloni sa mundesh, por asnjëherë mos nxito.

Kurdo që të gjeni veten në nxitim, qëndroni pak. Përqendroni vëmendjen në imazhin mental të sendit që doni dhe filloni të falënderoni sikur jeni duke e marrë atë.

Ushtrimi i mirënjohjes asnjëherë nuk do të dështojë në forcimin e besimit tuaj dhe rifreskimin e qëllimit tuaj./Unik Portal/