Highlight Lifestyle Të tjera

Fuqıa e buzëqeshjes

Buzëqeshjet

Buzëqeshjet janë një formë universale e përshëndetjes. Me një buzëqeshje të lehtë imazhi yt do të ndryshojë dhe ju do të paraqiteni si një person më I këndshëm, dhe I besueshëm.

Por përse buzëqeshim?

Sa më shumë të buzëqeshni aq më mirë do të ndiheni. Është një shprehje e gëzimit dhe lumturisë.

A e keni ditur se cfar të mira sjellë një buzëqeshje në jetën tuaj?

Ju do të jetoni më gjatë; Buzëqeshjet mund të shtojnë deri 7 vite jetë për ju.

Largon dhimbjet; Është e thënë që buzëqeshja është një ilac natyral kundër dhimbjes. Buzeqeshja redukton dhimbjet dhe agresionin.

Më shumë sukses; Në përgjithësi personat që buzëqeshin më gjatë janë më të suksesshëm.

Imunitet më i lartë; Personat që buzëqeshin më shumë, kanë imunitet më të lartë dhe rrezik më të ulët ndaj kancerit.

Sa herë në ditë buzëqeshim?

Një fëmijë në ditë buzëqesh rreth 400 herë, një i rritur deri në 20 herë.

Filloni të buzëqeshni më shumë nëse dëshironi të keni nivel më të lartë të lumturisë në jetën tuaj, të pasur nga suksesi dhe të mirat e tjera të jetës!