Modë & Bukuri

Frizura Bob është zgjedhja më e mirë këtë sezonë

Frizura

Frizura bob vazhdon të jetë në trend edhe sivjet, ndërkaq nga sezoni në sezon stilizohet në një mënyrë pak më ndryshe.

Frizura e rrafshët bob minimaliste, e cila nënkupton që çdo qime të jetë në vendin e vet, është ideale për flokët e rrafshëta dhe të dendura.

Bobi shtresor dhe i shprishur është i shkëlqyeshëm për qimet e holla, sepse me zhubravitje, mbështjellje dhe shkumë mund të arrini efektin e dëshiruar të dendësisë.

Se a është e popullarizuar kjo frizurë, qartë na pasqyrojnë të gjitha variacionet e mundshme në temën e stilizimit të saj.