Dashuria Highlight Natyrë & Turizëm

Fotografitë më të bukura të dasmës; Çifti që u martua në Malin Everest

Majën e Everestit.

Këto mund të jenë fotografitë më epike të dasmës që kemi parë ndonjëherë.

Një çift në Kaliforni vendosi të martohej në një nga hapësirat më mahnitëse në dispozicion: Majën e Everestit.

Ashley Schmieder dhe James Sissom u martuan në kampin bazë të Majës së Everestit.

Në ditën e dasmës, temperatura shkonte nga minus 5 gradë në 5 gradë. Çifti kishte veshur çizme, dhe syze dielli.

Çifti shkëmbeu zotimet dhe unazat. Sissom tha se ishte një moment i mrekullueshëm duke e ditur se sa e vështirë ishte të arrihej atje.