Highlight Të tjera

Fakte të çuditshme mbi ëndërrimin

fakte

Ne të gjithë ëndërrojmë, por më siguri që nuk i kemi dëgjuar kurrë këto fakte mbi ëndrrat. Shikoni se cilat janë ato:

1. Ju mund të kontrolloni ëndrrat e juaja;

Kjo ndryshe quhet ‘ëndërrimi lucid’. Një gjendje gjatë ëndërrimit tuaj ku ju kuptoni se jeni duke ëndërruar dhe kështu jeni të autorizuar për të manipuluar me ëndrrën tuaj.
Para se ta provoni, hulumtoni më shumë dhe kuptoni për rrezikun që kjo mund të sjellë.

 1. Ne ëndërrojmë vetëm fytyrat e njohura;Asnjë fytyrë e re nuk mund të paraqitet në ëndrrat e juaja. Secila fytyrë që ju duket e panjohur, ju keni takuar atë person në një pikë të jetës suaj, me apo pa vetëdije të plotë.3. Kafshët ëndërrojnë njejtë sikur njerëzit;

  Nëse nuk e keni ditur, kafshët mund të ëndërrojnë njejtë sikur njerëzit. Dhe po ashtu mund të kenë makthe gjatë gjumit të tyre.

  4. Ne jemi të paralizuar kur ëndërrojmë;

  Përderisa ne ëndërrojmë për përbindësha të ndryshëm apo fluturime drejt një destinacioni të panjohur në një dimension tjetër, trupi ynë nuk livritë.

  5. Ëndrrat mund të na japin shumë përgjigje;

  Shumë shkencëtarë të njohur, e një ndër ta edhe Isaac Newton, gjetën përgjigje në ëndrrat e tyre për shpikjet e tyre të njohura.