Highlight Të tjera

Engjulli juaj mbrojtës mundohet t’ju kontaktoj në këtë mënyrë…

engjulli juaj mbrojtës

Të gjithë kemi engjëj mbrojtës që na largojnë të keqen e na mbrojnë sa më shumë që të munden.

Ata po ashtu na ndihmojmë të bëjmë dallimin mes të keqes dhe të mirës.

Këta engjëj mund të jenë përreth nesh në çdo lloj forme. Si një zog, kafshë shtëpiake ose thjesht një ndjenjë e ngrohtë që keni kur jeni në shtëpi.

Këta janë engjëjt tonë mbrojtës!

Ata gjithmonë janë përkrah nesh, por ndonjëherë vijnë të na vizitojnë ne e të na bekojnë me mirësinë e dashurinë e tyre.

Ju nuk duhet të frikësoheni në situate të tilla. Problemi është që shpesh kur engjëjt tanë mbrojtës na vizitojnë, ne nuk mund ti identifikojmë këto shenja. Natyrisht që ne nuk mund ti shohim ata, prandaj duhet të kuptojmë shenjat që tregojnë prezencën e tyre.

Ju mund të ndjeni lëvizje në gjethe, ose lëvizje në ajër, që sjellë një aromë të lehtë ose mund të ndjeni një zë të ulët ose ndoshta thjesht mund të keni ndjenjën që jeni duke u vëzhguar nga dikush.

Në të gjitha situatat, engjëjt mbrojtës janë për krah jush, dhe po ju vizitojnë. Porn ë cfarë raste, shansat e vizitave të tyre rriten?

Kur jeni vetëm: Engjëlli juaj mbrojtës mund t’ju vizitojë kur të jeni krejtësisht vetëm. Kjo për shkak se në këtë kohë mendja juaj është e qetë dhe mund ta pranoni prezencën e tyre.

Kur jeni duke fjetur: Engjëlli juaj mbrojtës po ashtu mund t’ju vizitojë përderisa ju po flini. A jeni zgjuar ndonjëherë rastësisht duke u ndjerë shumë të dehidruar? Ata po ashtu mund të vinë në ëndrrat e juaja për t’iu dhënë një mesazh ose për t’iu ndihmuar me ndonjë problem tuajin.

Këta janë engjëjt tonë mbrojtës!