Highlight Storie Inspirimi

Emocionet  janë të “shkruara” në trupin tuaj…

Emocionet

Kur mendoni për këtë, sa keni frikë apo sa besoni apo nuk besoni, sa jeni të gatshëm të luftoni dhe të pranoni ‘gjithçka që është’ e shkruar ‘në trup.

Një përshkrim i tillë i dhimbjes, sëmundjeve dhe çrregullimeve mund t’ju ndihmojë të kuptoni më mirë trupin tuaj dhe mendimet tuaja dhe shoqërimin e tyre.

Sigurisht që çdo njeri është një individ për vete, por këto që do ti lexoni më poshtë vlejnë për shumicën:

Dhimbje koke – shfaqen kur ju ndëshkoni veten. Migrena janë të zakonshme në ata që duan të jenë të përsosur dhe krijojnë presionin nën të cilin ata jetojnë.

Ka edhe shumë zemërim të shtypur. Emocionet janë ‘të shkruara’ në trupin tuaj Shihni se si ato prekin sytë, veshët, flokët, zemrën, mbrapa …

Sinuset – në qoftë se ata bëjnë një problem, mund të jetë që dikush shumë afër jush ju irriton shumë. Ju mund të keni ndjenjën se ajo po rritet mbi ju.

Çrregullimet e syve tregojnë se ka diçka për veten, për të kaluarën ose për të ardhmen që nuk dëshironi ta shihni.

Mohimi dhe dëshira për ‘të mos shikojnë’ atë që po ndodh, shkakton probleme me ndjenjën e vizionit.

Dëgjimi – problemet tregojnë se ka diçka që nuk dëshiron të dëgjosh.

Dhimbja në vesh reflekton zemërimin në ju për shkak të asaj që keni dëgjuar.

Flokët – janë fuqia. Kur jeni i tensionuar dhe i frikësuar, duke krijuar  “pranga çeliku” duke filluar në muskujt e shpatullës dhe duke u shtrirë në krye të kokës. Dhe, nganjëherë edhe në zonën e syve.

Flokët rriten në krye dhe nëse ka tension që zgjat më gjatë, flokët nuk mund të marrin frymë dhe prandaj vdesin dhe bien.

Kokë – kur diçka ka gabuar me kokën tuaj, kjo do të thotë që ju mendoni se ka diçka të gabuar me ju.

Ju jeni duke treguar kokën tuaj në botë dhe ata ju njohin nëpërmjet saj.