Familja Highlight

E pabesueshme por e vërtetë! Motrat binjake, njëra e bardhë, tjetra e zezë!

Shumica e grave kur mbesin shtatzënë e mbingarkojnë vetëm duke menduar vazhdimisht mbi gjininë e bebes. Sigurisht e dinë se ekziston mundësia për të lindur binjakë, por pak e mendojnë këtë. Prandaj shumica e grave që lindin binjake befasohen kur e kuptojnë se në barkun e tyre po rritet dy bebush.

Dhe, të gjitha gra kur e dinë që do të lindin binjakë duan që ata të jenë të njëjtë në pamje. Megjithatë qifti për të cilin po shkruajmë sot janë befasuar tepër shumë vite më parë.  Donna dhe Vince Aylmer ishin  surprizuar jashtë-mase në ditën e lindjes, kur vajzat e tyre binjake erdhën në këtë botë.

Njëra ishte e bardhë ndërsa tjetra kishte ngjyrë të errët të lëkurës.

Shumica e grave kur mbesin shtatzënë e mbingarkojnë vetëm duke menduar vazhdimisht mbi gjininë e bebes. Sigurisht e dinë se ekziston mundësia për të lindur binjakë, por pak e mendojnë këtë. Prandaj shumica e grave që lindin binjake befasohen kur e kuptojnë se në barkun e tyre po rritet dy bebush.

Dhe, të gjitha gra kur e dijnë që do të lindin binjakë duan që ata të jenë të njëjtë në pamje. Megjithatë qifti për të cilin po shkruajmë sot janë befasuar tepër shumë vite më parë.  Donna dhe Vince Aylmer ishin  surpirzuar jashtëmase në ditën e lindjes, kur vajzat e tyre binjake erdhën në këtë botë.

Njëra ishte e bardhë ndërsa tjetra kishte ngjyrë të errët të lëkurës.

Edhe pse binjakët nuk dukeshin njësoj, nëna e tyre donte t’i veshte vajzat në veshje të njëjta. Nga një perspektivë e jashtme, veshja e vajzave në rroba të njëjta, ishte paksa konfuze pasi nuk dukeshin fare të njëjta.

Tani binjaket I kanë mbushur nga 18 vjet dhe duken mrekullueshëm.  Ato kanë krijuar stile të ndara të veshjes, por pjesën emocionale e kanë ende të ndjeshme, kur është fjala për njëra tjëtrën.

  1. Angela Bianco nga Spitali I Malit në Sinai, ka thënë se kjo cfarë ka ndodhur me këtë familje është një gjë tepër e rrallë, por sigurisht që mund të ndodhë me çifte të racave të ndryshme dhe për më shumë sipas tij, është çështje e fatit.