Highlight Të tjera

Do të habiteni nga dhurata që Mbretëresha Elizabeth u bëri gjithë stafit të saj

dhurata

Mbretëresha Elizabeth me siguri që ka shumë persona në listë për t’iu bërë dhurata për festat e fundvitit. Por për ta bërë këtë më të lehtë, ajo u bëri dhuratën e njëjtë 550 personave të stafit të saj.

Por cfarë është kjo dhuratë?

Një puding krishtlindjesh. Secili puding ishte shoqëruar me një letër të nënshkurar nga vetë Mbretëresha Elizabeth dhe Princi Phillip, kështu duke i uruar të gjithëve një vit të ri sa më të mbarë.

Tradita e pudingut filloi qysh prej Mbretit George VI. Pas shpërndarjes së pudingave Mbretëresha shijon një për vete.