Highlight Meditimi Yoga

Dhjetë meshkuj të famshëm që praktikojnë Yoga

meshkuj

E kush nuk do ta pëlqente një mashkull që bën Yoga. Ky shkrim sigurisht që do të jetë inspirues jo vetëm për meshkujt por edhe për femrat, që të zgjedhin një zotëri që praktikon Yoga. Ju do ta doni Yoga-n edhe më shumë për faktin se shumë të famshëm e praktikojnë për mirëqënien e shendetit dhe mendjes së tyre Yoga-n gati çdo ditë.

Në vijim ju sjellim një listë me dhjetë meshkuj të famshëm në Botë që praktikojnë Yoga.

Robert Downey, Jr.

 

Woody Harrelson

Russell Brand

Adam Levine

 

Zachary Quinto

 

Sting

 

Matthew McConaughey

 

Jon Bon Jovi

 

Colin Farrell

Alec Baldwin