Highlight UNIK +

DASHURIA KA FITUAR

Dashuria
Mimoza Thaqi

Motivuese

DASHURIA KA FITUAR

Dielli shkëlqen fuqishëm mbi Tokën tuaj dhe shumë grimca adamantine po bien tani mbi Tokë. Kjo ndikon në gjithçka që jeton sot në Tokë. Në kohën para 2000 vjetëve Toka nuk e kishte ngritur dritën e saj më shumë se tani. Po, natyrisht ka dritë. Nëna Toka gjithmonë ka pasur një dritë të madhe brenda vetes.

Tani është zgjeruar në rajonet e jashtme të Tokës dhe këtu ju gjeni veten të dashur fëmijë. Kjo është arsyeja pse ka kaos të tillë në botë sot. Drita nxit errësirën dhe errësira nuk e di se ku duhet të shkojë. Nuk e kupton fare se çfarë po ndodh dhe në disa raste errësira transformohet në dritë.

Shumë prej jush që janë në Tokë sot transformojnë errësirën në dritë dhe ka efektin që Toka bëhet gjithnjë e më e ndritshme. Errësirën që ju transformoni të tjerët mund të transformojnë më lehtë, pasi kjo tashmë ka ndodhur dhe ekziston në vetëdijen kolektive.

Kjo është arsyeja pse ne jemi kaq mirënjohës për të gjithë ata që guxojnë të shohin errësirën e tyre që ju të bëheni dritë që shkëlqen në errësirë dhe tregon rrugën për ata që sapo kanë filluar të ecin. Ata që sapo janë zgjuar dhe po përpiqen të gjejnë rrugën e tyre përmes velit, i cili ende i mban ato brenda një errësire të caktuar.

Shumë dritë nevojiten për të marrë një njerëzim të tërë për të marshuar drejt dritës. Sidoqoftë, ka edhe shumë vëllezër e motra të guximshëm që kanë ndriçuar dritat e tyre dhe po i lënë xixat e tyre të bien në vëllezërit e motrat e reja të zgjuara.

Ne jemi të gjithë një dhe ne e ndihmojmë njëri-tjetrin në rrugën tonë drejt dritës – dimensionit të ndritur që kohët e fundit ka ardhur në Tokë. Po, të dashur vëllezër dhe motra, ajo tashmë ka ardhur dhe ka ardhur për të qëndruar.

Errësira tani po ikën në strofullat e saj të errëta, por ata janë gjithë kohën duke u ndriçuar kështu që së shpejti nuk ka vende për tu fshehur. Kjo mund të shkaktojë njëfarë paniku tani në fund të tregimit, por drita nuk ka frikë nga errësira. Ajo thjesht vazhdon të shkëlqejë, pasi e njeh qëllimin e saj.

Qëllimi për Gaia është që të ngjitet në rajonet më të larta të dritës dhe tani ka forca të mëdha që e ndihmojnë atë me këtë.

Zgjedhja e lirë e Gaia-s dhe zgjedhja juaj e lirë është e shenjtë, siç e dini. Është vullneti juaj i lirë të dashur njerëz nëse doni të dilni apo jo. Kjo zgjedhje është gjithashtu e shenjtë.

Të gjithë ata që duan të vijnë së bashku me Gaia do ta bëjnë këtë dhe do të merrni ndihmën që ju nevojitet. Ndihma është rreth teje, në zemrën tënde dhe në gjithçka që hasni. Jini fëmijët e dashur në tokë dhe përpiquni të shihni dhe ndiqni shenjat që ju janë dhënë. Ata ju tregojnë se cila rrugë është që ju duhet të ndiqni.

Ndiqeni dhe ecni më lehtë në dritën që tani ndriçon në këmbët tuaja. Pastroni gjithçka që keni qenë dhe përpiquni të jetoni tani. Është tani që ka rëndësi dhe ka rëndësi më të madhe në jetën tuaj. Është ajo që ju bëni dhe mendoni tani se është më e rëndësishmja për progresin tuaj. Dje është falur dhe harruar. Është tani që formoni të ardhmen tuaj. Tani janë mendimet dhe veprimet tuaja që jepni nesër. Pra, jini motra dhe vëllezër të mençur të dashur. Jini të kujdesshëm me mendimet dhe veprimet tuaja sot – le të jenë të vërteta dhe të dashura. Mundohuni të keni një qëndrim të përulur ndaj jetës suaj dhe bashkë-krijuesit tuaj.

Ne jemi me ju dhe ju ndihmojmë, prandaj na thërrisni – udhërrëfyesit tuaj dhe engjëjt tuaj kujdestarë dhe ne do të kujdesemi me gëzim të madh për thirrjen tuaj. Ka shumë njerëz që me padurim të madh dëshirojnë t’ju ndihmojnë tani.

Unë jam mirënjohës që unë mund të kontribuoj dhe të lë këtë mesazh për ju.

Shume dashuri

Simon Petrus