Highlight Storie Inspirimi

Coldwell, mjeku që ka dëshmuar se Kanceri mund të shërohet pa kemoterapi

Leonard Coldwell

Dr. Leonard Coldwell, është një mjek dhe ekspert i kancerit i cili deri më tani ka shëruar 35.000 pacientë të prekur nga kjo sëmundje me terapi natyrore pa pasur nevojë përdorimin e kemoterapisë, me një përqindje suksesi që ka shkuar deri në 92%.

Gjermani Dr. Coldwell pohon se çdo lloj kanceri mund të shërohet në vetëm 2 deri në 6 javë.  “Nëna ime vdiq nga kanceri kur unë isha duke përfunduar shkollën e mesme. Kjo përvojë ka ndryshuar plotësisht jetën time, por nuk dua të flas për këtë pasi është shumë e dhimbshme. Shumë prej jush kanë humbur dikë nga kanceri, një mik, një anëtar të familjes, një fëmijë, një prind, lista vazhdon me radhë. Kanceri mund të sulmojë këdo,” kishte thënë doktori në një paraqitje të tij.
Ai ka kuruar më shumë se 35 mijë pacientë. Ueb-faqja e tij u bllokua nga qeveria federale për shkak të suksesit të madh në trajtimin e kancerit. Sipas doktorit kanceri mund të shërohet pa kimioterapi dhe rrezatim në shumicën e pacientëve. Ai thotë se mund të shërojë një pacient për disa javë, por ai nuk është i lejuar të tregojë se çfarë mund të bëjë sepse nuk është e ligjshme.

 

Mjekësia konvencionale na premton tashmë për dekada një përparim të hershëm dhe një shërim të kancerit. Të reja premtuese nga rezultatet kërkimore, medikamente dhe terapi janë paraqitur në mënyrë të vazhdueshme. Mjekësia konvencionale përpiqet për të vrarë kancerin, por ajo është më së shumti duke vrarë çdo gjë tjetër. Përvoja jonë tregon që çdo kancer mund të trajtohet për 2-15 javë, ka lloje të kancerit që mund të trajtohen në disa minuta shprehet Coldwell.

Në Gjermani ky doktor ka shkallën më të lartë të kurimit të kancerit në shtet, duke trajtuar rreth 35,000 të prekur nga kanceri. Pa barna ose operacione, por vetëm duke përdorur teknika për reduktimin e stresit, në parim duke korrigjuar mendimet e pacientit, ka kuruar më shumë persona se çdo kush tjetër në historinë e Gjermanisë.

 

Libri “The Anatomy of an Illness” tregon sesi, duke qeshur dhe duke reduktuar stresin, pa barna ose operacione, kanceri mund të mposhtet totalisht. “Earl Nightingale” zbuloi atë që quhet “Sekreti më i çuditshëm”: Ti bëhesh ajo që mendon.

Mendimet pozitive dhe niveli i ulët i stresit çojnë në një gjendje alkine të trupit, që do të thotë se ju nuk mund të sëmureni. Mendimet negative dhe niveli i lartë i stresit e çon trupin në një gjendje acide, që mund ti shkaktojë organizmit shumë sëmundje duke përfshirë edhe kancerin.