Highlight Shëndeti

Çka i ndodhë trupit tuaj nëse qëndroni në diell!

qëndroni në diell

Kalimi i disa orëve në diell është një mënyrë e shkëlqyer për të ngritur nivelin tuaj të energjisë.

Por a e dini se rrezet e diellit natyrore kanë përfitime të panumërta shëndetësore, si fizikisht ashtu edhe emocionalisht?

Sot ne do t’ju japim 5 arsyet kryesore përse duhet të kaloni më shumë kohë në diell gjatë ditës.
  1. Drita natyrale e diellit përmirëson produktivitetin dhe e përmirëson gjendjen tuaj
  2. Rregullon ritmin tuaj circadian
  3. Dritë më natyrale, më pak energji elektrike
  4. Përmirëson shikimin
  5. Përmirëson cilësinë e gjumit

Me të gjitha këto përfitime, duhet të jetë më e lehtë për ju të kuptoni pse duhet të ekspozoheni në dritën natyrale më shpesh, qoftë në shtëpi apo në punë./UnikPortal/