Highlight Ushqehu shëndetshëm

Cilat janë ushqimet me zero kalori?

ushqimet


A keni menduar ndonjëherë të hani sa të mundeni dhe të mos shtoni në peshë? Kjo është e mundur me disa nga ushqimet e listuara më poshtë. Këto ushqime kanë aq pak kalori sa që trupi djegë më shumë kalori duke provuar që ti tretë se sa kaloritë që i kanë. Sidoqoftë çdo ushqim duhet të konsumohet në masë të caktuar. Shikoni më poshtë një listë të gjërave që nuk kanë kalori.

1. Mollat;
2. Rrepa e kuqe;
3. Brokoli;
4. Karrota;
5. Lulelakra;
6. Trangujt;
7. Hudhra;
8. Grejfruti;
9. Bizelet;
10. Lakra;
11. Sallata e gjelbër;
12. Qepa;
13. Limoni;
14. Portokalli;
15. Ananasi;
16. Mjedrat;
17. Speci;
18. Spinaqi;
19. Dredhëzat;
21. Domatet;
22. Shalqiri;