Highlight Storie Inspirimi

Çfarë thotë ngjyra e makinës suaj për ty?

ngjyra e makinës

A është personaliteti i juaj i lidhur me ngjyrën e makinës tuaj?

Ngjyra e makinave mund të përcaktojë atë se çfarë duam që të tjerët të mendojnë  për ne.

“Preferencat e ngjyrave ndryshojnë gjatë gjithë kohës dhe mund të ndryshojnë sipas llojit të rajonit ose automjetit”. Kështu thotë Nancy Lockhart, një menaxher i marketingut me ngjyra në Axalta Coating Systems .

Por, çfarë thotë ngjyra e makinës tuaj për ty. Unik Portal ju sjellë më shumë detaje për disa ngjyra veturash.

E bardhë

Nëse po vozitni  një makinë të bardhë, ju pëlqen të paraqisni një fytyrë të freskët, të rinj, modernë në botën e jashtme. E bardha shpërfaqë hijeshinë, ndershmërinë dhe pastërtinë.

E zezë

E zeza është bërë ngjyrë luksi. Ëhstë ngjyra më e popullarizuar për automjete.

E zeza është ngjyra e sofistikuar.

Thjeshtë mendoni për fustanin e zi  dhe po ashtu të gjithë politikanët që po ashtu kanë makina të zeza e mbrapa nuk mbesin as biznesmenet.

E zeza është një ngjyrë energjie,që lë përshtypjen e sigurisë, klasikes dhe kontrollit.

Gri

A ka të vërtetë ndryshim midis argjendit dhe ngjyres gri? Po sigurisht.

Shoferi gri i makinave nuk dëshiron të dalë jashtë dhe midis argjendit dhe ngjyrës hiri, kjo e fundit është më e papërshkrueshme.

Gri nuk ka nevojë të jetë aq i bardhë sa argjendi, duke projektuar më shumë dinjitet, traditë dhe pjekuri.

Si ngjyra e katërt më e famshme e makinave në SHBA, gri është një ton tjetër neutral. Nuk është vetëm aq i zhurmshëm sa tre ngjyrat e para.

I kuq

Një makinë e kuqe për një njeri mund të deklarojë status të madh në botën e tij, pavarësisht nëse kjo është financa apo pozitë.

Nëse kjo është një makinë sportive e kuqe, kjo është një mënyrë e “përkuljes së tregimit të muskujve në rrugë”.

Megjithatë, për gratë, ngjyra e kuqe shpeshherë përfaqëson vetëm besimin dhe kënaqësinë.

Makina sportive e kuqe “bërtet”, “Shikoni mua!” në çdo mënyrë.

E kaltër

E kaltërta është një ngjyrë praktike, e lumtur për shumë njerëz. Makinat pothuajse veprojnë si ndezje të qiellit blu në rrugët gri.

Në fakt, ngjyra e kaltërt tregon stabilitet, sinqeritet dhe qetësi./Unik Portal/