Highlight Të tjera

Çfarë thotë Ligji i Tërheqjes për çdo shenjë të Horoskopit?

Ligjit

Sipas ligjit të tërheqjes, ne jemi përgjegjës për gjërat që ne tërheqim, që do të thotë se mendimet tona gjenerojnë energji që do të ndikojë në energjinë rreth nesh.

Nëse prodhojmë energji negative, ne do të tërheqim gjëra të këqija, dhe nëse gjenerojmë energji pozitive, gjëra të mira do të na ndodhin neve.

Ky parim bazë mund të zbatohet në të gjithë jetën tonë, por nuk punon në të njëjtën mënyrë për të gjithë. Çdo qenie njerëzore është unike, kështu që të gjithë do të reagojnë ndryshe ndaj ligjit të tërheqjes.

Meqenëse ky ligj bazohet në energji, ne mund të kuptojmë se si do të ndikojë tek ne në bazë të një cikli energjie të përcaktuar: shenjat e zodiakut.

Ja se si ligji i tërheqjes prek çdo shenjë:

Dashi

Personat që përkasin në këtë shenjë janë natyrisht agresive, kështu që ata kanë nevojë për energji që do t’u japë atyre paqe dhe qetësi. Meqenëse ato janë shumë aktivë, ata duhet të ushtrojnë shpesh për të rritur mirëqenien dhe meditimin e tyre pas ushtrimit.

 

Demi

Demi është posesiv dhe mund të jetë materialist, prandaj ata duhet të përqendrohen në energji që ka të bëjë me lirinë. Shmangia e mendimeve materialiste është gjithashtu shumë e rëndësishme. Ata duhet të kujtojnë se paratë nuk mund të blejnë lumturinë.

 

Binjakët

Binjakët kanë nevojë për fokus dhe balancim për t’u marrë me mendimet e tyre të vazhdueshme të rastësishme, prandaj ne rekomandojmë që ata të meditojnë. Ata gjithashtu duhet të kujtojnë gjithmonë thënien: “Forca, fokusi dhe besimi”.

 

Gaforrja

Personat që përkasin në këtë shenjë janë  shumë të lidhur me familjen e tyre, përpiqen t’i ndihmojnë të gjithë dhe shpesh harrojnë veten. Ata gjithashtu përqendrohen shumë në të kaluarën dhe harrojnë të ardhmen.

 

Luani

Luanët shqetësohen për të tjerët, por jo në mënyrën më konvencionale, kështu që njerëzit mund t’i keqinterpretojnë ata si dominues. Ata do të përfitonin shumë nga përkujtimi i vetes për individualitetin e njerëzve të tjerë. Ata duhet të kujtojnë se të gjithë duhet t’ju takojnë atyre dhe nuk është e lehtë tua ndryshosh mendimet.

Virgjëresha

Personat që përkasin në këtë shenjë kërkojnë  përsosmëri në vetvete dhe në të tjerët, dhe kjo mund të jetë shumë shtypëse për të gjithë ata rreth tyre. Për të ndryshuar këtë, ata duhet të mësojnë të jetojnë dhe të lënë të jetojnë, dhe mos harroni se askush nuk është i përsosur.

 

Peshorja

Këta persona kërkojnë harmoninë në çdo aspekt të jetës së tyre dhe kjo mund të bëhet problematike kur bëhet fjalë për marrjen e vendimeve të mëdha. Ky vendim nuk është përfundimtar, për të gjetur një qetësi.

 

Akrepi

Akrepat kanë ndjenja shumë intensive, dhe, për shkak të kësaj  grinden lehtësisht. Ata duhet të mësojnë për rëndësinë e faljes dhe si na çliron nga dhimbja.

 

Shigjetari

Njerëzit e kësaj shenje janë lehtësisht të ngazëllyer, energjik dhe duan të përqafojnë botën. Për shkak të kësaj, ata duhet të mësojnë durimin, dhe mos harroni se koha është relative dhe nesër është një ditë e re.

 

Bricjapi

Bricjapët e mbajnë traditën dhe duhet të kujtojnë se sa e rëndësishme është risi në jetën e tyre. Leximi i një libri rreth njerëzve që ndryshuan botën mund t’i ndihmonte gjithashtu.

 

Ujori

Ujori i jep shumë rëndësi unitetit, gjë që nganjëherë shkakton që ata të humbasin individualitetin e tyre, kështu që ata duhet të kujtojnë se cilësia është më e mirë sesa sasia dhe është më mirë të kesh disa miq të ngushtë sesa shumë shokë.

 

Peshqit

Peshqit janë të dashur dhe plot mëshirë, por shpesh humbasin veten në përpjekjet e tyre për të ndihmuar të tjerët, kështu që ata do të përfitonin shumë nga dashuria e vetëdijes.

Tani që ju e dini se si çdo shenjë reagon ndaj ligjit të tërheqjes, të gjithë ju duhet të bëni është të gjeni aktivitete që do t’ju ndihmojnë ta zbatoni atë në mënyrën më të mirë të mundshme./UnikPortal/