Highlight Storie Inspirimi

Çfarë ndodhë kur dëshira  del mbi besimin tuaj?

dëshira

Dëshira dhe besimi janë faktorët kryesorë për suksese në jetë.

A jeni prej atyre që nuk lejoni t’ju ndalojnë për të bërë atë që doni?

Atëherë ju keni përparësi mjaftë të madhe krahas të tjerëve. Duke qenë se ju e keni dëshmuar këtë ju bën superior karshi të tjerëve.

Sepse, ata do të të vëzhgojnë dhe me kalimin e kohës mund të fillojnë ta besojnë apo edhe ta shpresojnë sikur ju.

Për këtë arsye, çdo gjë që mund të arrini është me vlerë edhe për shoqërinë tuaj.

Synimi i juaj për jetë më të mirë do të vazhdoj të zgjerohet. Kështu jeta bëhet gjithmonë e më e mirë për të gjithë. Gjithsesi “Unik” dëshiron t’ju jap argumente për këtë, përpara se ta besoni.

Duam që ju të kuptoni që nëse e besoni, atëherë do ta shikoni. Çdo gjë që praktikoni në mendjen tuaj derisa ideja të fillojë të ndihet si e natyrshme për ju, do të  realizohet fizikisht. Ligji i tërheqjes e garanton këtë.

Do të ndieni çlirim të jashtëzakonshëm kur të kuptoni se nuk  duhet të prisni që dikush tjetër të bëjë diçka e pastaj të filloni ju.

Praktikoni  mendime të reja. Kështu arrini emocione pozitive dhe më pas shihni dëshminë që Universi do të sjellë. Do të filloni ta njihni fuqinë tuaj të vërtetë.

Nëse dikush do t’ju thoshte se po përjetoni një sëmundje të pashërueshme, atëherë do të mund të thoshit  me besim : “Unë vendos që do të jetoj, sepse unë jam krijuesi i përvojës time.

“ Nëse dëshira e juaj është mjaftë e fortë, mund të tejkalojë besimet negative dhe shërimi  juaj do të nis. Ai besoj, prandaj arriti të vrapoje një milje për katër minuta. Fjala është për Roger Bannister. Atëherë kur askush nuk e mendonte këtë, Roger e bëri. Ai dëshmoj se gjithmonë dikush mund të jetë i pari në diçka, nëse ndjek emocionin dhe synimet e zemrës.