Highlight Shëndeti Të tjera

Çfarë mund të bëjë për ju një CD antistres?

CD

Nëse ka një gjë që duhet rekomanduar njerëzve që përballën me stresin çdo ditë, ajo është një CD antistres. E tëra çka ju duhet  është  janë kufjet për të dëgjuar muzikën nga CD. Në disa raste aty përdoren fjalë, të cilat janë të dizajnuara për të stimuluar trurin, duke çliruar kështu hormone kurative, të cilat të çlirojnë nga stresi dhe përhapën nëpër gjithë trupin.

Kur përdorni këto mjete niveli i PH- së në trup rritet ndjeshëm për disa minuta. Praktikuesi më i suksesshëm i kësaj teknike është Dr. Coldwell nga Gjermania. Dr. Coldwell ka trajtuar rreth 35,000 pacientë në Gjermani me kancer të shkallës së fundit.

Me siguri po pyesni se si arriti ai të kurojë kaq shumë njerëz?

Thjesht duke ju ndihmuar të reduktojnë ! Pa barna. Pa kirurgji. Niveli e stresit në trup është një faktorët kryesorë të kthimit të trupit në gjendje acide, që do të thotë se stresi është një nga shkaqet kryesore të  shfaqjes së çdo sëmundjeje!