Highlight Të tjera

Çfarë duhet të kujtoni kur ndiheni të lënduar?

të lënduar

Të gjithë kemi momentet tona kur kemi çaste të vështira në jetë dhe ne thjesht ndihemi të lënduar. Natyrisht që nuk është e lehtë të kalosh secilën sfidë të jetës, mirëpo një e ardhme më e mirë po ju pret!

Lexoni se çka duhet të mbani në mend kur të ndiheni të lënduar, dhe ndihmojini vetës suaj të ngrihuni prapë në këmbë.

1. Ndajeni historinë tuaj me personat e afërm për ju. Sa më shumë që do ta tregoni aq më pak dhimbje do të ndjeni.

2. Kujdesuni për trupin tuaj, përndryshe do t’iu fajësojë ju pas disa kohësh.

3. Jepi vetës një shans të pushoni për një javë. Do të ndiheni më të rifreskuar për të rifilluar.

4. Sa më pak që fokusoheni tek e kaluara aq më mirë do të jetë për trurin dhe zemrën tuaj.

5. Përdor këtë kohë për të bërë diçka benefite për vetën tuaj, diçka që nuk keni pasur guxim të provoni më herët.