Highlight Modë & Bukuri

Blogerja tregon sekretin prapa fotove të Instagramit!

Instagram


Nëse hyni në Instagram, nuk do ta keni të vështirë të gjeni foto të të tjerëve me plot efekte dhe njerëz duke u munduar për të gjetur pozën perfekte. Sidoqoftë blogerja Sara Phuto dëshiron ti tregojë botës që secili duhet ta pranojë e ta dojë veten ashtu siç është.

Ajo shpesh poston foto të saj në njërën anë siç duket në të vërtetë dhe në anën tjetra ‘pozë Instagrami”. Ajo dëshiron tu tregoj të tjerëve se si poza që merrni, dritat, kamera etj., mund të bëjnë shumë ndryshime që ju të dukeni krejtësisht tjetër.

Shikoni disa nga fotografitë e saj…