Highlight Storie Inspirimi

Bëja vetës të qartë: negativiteti i të tjerëve nuk është problemi yt!

negativiteti

Në shumë raste ne rrethohemi nga negativiteti.

Është detyrë e jona të ruajmë vetën nga njerëz që shpërndajnë negativitet, raste që përcillen me energji negative.

Jini pozitivë kur ju rrethon negativiteti. Buzëqeshni kur të tjerët përpiqen t’ju ulin poshtë. Është mënyrë e lehtë për të ruajtur entuziazmin dhe fokusin.

Gjithmonë, edhe kur të tjerët ju trajtojnë keq, vazhdoni të jini vetja.

Mos lejoni kurrë që qasja negative e dikujt tjetër, të ndryshojë personalitetin tuaj.

Mos i merrni asnjëherë gjërat shumë personalisht, edhe nëse duket si personale. Rrallëherë njerëzit i bëjnë gjërat për shkakun tuaj.

I bëjnë gjërat për veten e tyre. Mbi të gjitha, mos ndryshoni asnjëherë vetëm për t’i bërë përshtypje dikujt që thotë se nuk jeni të mirë sa duhet.

Ndryshoni sepse kjo ju bën më të mirë dhe ju shpie në një të ardhme më të mirë.

Njerëzit do të flasin, pavarësisht asaj që ju bëni dhe sa mirë e bëni.

Kështu që, merakosu për veten para se të merakosesh për atë që mendojnë të tjerët.

Nëse besoni fort në një gjë, mos kini frikë të luftoni për të.

Forca e madhe vjen kur kapërceni atë që të tjerët mendojnë se është e pamundur.