Highlight Storie Inspirimi Të tjera

Ana e djathtë e trurit është ana krijuese dhe e tërheqjes së ideve energjetike

truri

A e dini që ka rëndesi të madhe së nga cila anë e krevatit tuaj zgjoheni?
Gjithmonë i ka intriguar motivuesit ideja që mund të ketë një ditë të shkëlqyër, thjeshtë nëse zgjoheni nga krevati në anën e duhur.Dhe, e gjithë kjo nuk të bëjë më anën e duhur të krevatit, s aka të bëjë me anën e duhur të kokës, ose për të qenë më të saktë, anën e duhur të trurit.

Shpjegimi më i qartë se si i menduarit me “të gjithë trurin”, e tejkalon të menduarin me anën e majtë ose me anën e djathë, ëshë çështje e ngritur në librin e filozofit britanik Cilin Wilson, i titulluar  “Kështjella e Frankenshtajnit”.
Ai zbulon se ne kemi më shumë kontroll mbi tërheqjen e ideve energjike dhe krijuese nga ana e djathtë e trurit, nga sa kemi kuptuar ndonjëherë.

Dhe ajo që e stimulon më shumë trurin, është një ndjenjë e fortë qëllimi.
Nëse do t’ju duhej të tërhiqnit një thes të rëndë me rërë përgjatë qytetit, truri i juaj i majtë mund të mërzitet dhe t’ju thotë se po bëni diçka të mërzitshme dhe të parehatshme. Megjithatë, nësëe fëmija juaj do të ishte lenduar rëndë dhe do të peshonte aq sa thesi i madh me rërë, ju do ta mbanit të njëjtën distaancë deri tek spitali me një vërshim energjie (të dërguar nga truri i djathtë)
Tani e kuptoni se çfarë i bën qëllimi trurit.
Vetëmotivimi sa vjen e bëhet më emocionues teksa truri i majtë përmirësohet duke I treguar anës së djathtë së çduhet të bëjë./Unik Portal/