Highlight Shëndeti

A shërojnë barnat çdo sëmundje?

barnat

Statistikat tregojnë  se 90% e amerikanëve besojnë se zgjidhja e problemeve të tyre shëndetsore gjendët tek barnat.  Ata besojnë se nëse një prind nuk i jep fëmijes barna për ta kuruar, atëherë ai nuk është prind shembullor.

Këtë ua kanë ngultur në mendje edhe reklamat e shumëta në televizione të cilat reklamojnë vazhdimisht medikamente të ndryshme.

Këto reklama janë aq efektive saqë njerëzit të cilët kurrë nuk kanë pasur ndonjë sëmundje shkojnë te mjeku dhe pyesin për këto barna.