Dashuria Highlight

A mund të jeni në dashuri me një burrë të divorcuar?

dashuri

Të gjithë kemi parë njerëz që kalojnë në divorc. Dashuria ndaj një burri të divorcuar më parë është më ndryshe se ajo që e keni provuar më parë. Ai di çdo gjë…

Tani, nëse dëshironi të provoni atij se ia vlen të dashurojë dikë marrëzisht për herë të dytë, atëherë kështu duhet ta dashuroni:

1. Mos e forconi t’ju bëjë të lumtur;

Ai me siguri e ka kuptuar që lumturia vie nga brenda, dhe jo nga dikush tjetër, prandaj ti kërkoni dikujt lumturinë, e një arsye që t’iu bëjë të qeshni, ju bën të pa-eksperiencë në dashuri dhe po ashtu të dëshpëruar.

2. Lini pak hapësirë;

Një burrë që ka kaluar në një divorc, e di çfarë do të thotë të ketë pak kohë vetëm dhe të mendoj për pasojat, prandaj nëse ai fillon të tingëllojë pak I ftohët, lërini hapësirë të jetë i vetëm.

3. Ai do ta ketë të vështirë t’iu besojë;

Meqë dashuria e parë u shkatërrua, me siguri që edhe besimi I tij është dëmtuar. Burrat e divorcuar e kanë shumë të vështirë t’iu hapin zemrën prapë dikujt tjetër, në mënyrë që të mos dëmtohen përsëri. Lëreni lidhjen të kalojë në hapa të sigurt e të ngadaltë.