Highlight Të tjera

A jeni të pushtuar nga shpirtrat? Bëje këtë test!

shpirtrat

A ju kanë rënë problemet në qafë? A mendoni se asgjë nuk ju shkon siç duhet? Bëjeni këtë test dhe kuptojeni se a jeni të pushtuar nga të shpirtrat!

Për çdo përgjigje zgjidhni mes A, B, C ose D. Në fund numëroni pikët për të kuptuar rezultatin.

1. A keni probleme me gjumë (insomnia)?

A. Jo, flej mirë (10)
B. ndonjëherë (20)
C. Jo, por flas/ecë në gjumë (30)
D. Po, nuk mund të fle natën (40)

2. A mendoni se shpesh jeni duke menduar për gjëra të çuditshme?

A. Po shpesh (40)
B. Rrallë (20)
C. Ndonjëherë (30)
D. Asnjëherë (10)

3. A ndiheni të pafat?

A. Po, ndonjëherë (30)
B. Po, duket si mallkim (40)
C. Jo, kam fat (10)
D. Ndonjëherë (20)

4. A e gjeni veten duke menduar për gjëra që I dini, por nuk duhej ti dinit?

A. Po, duket si déjà vu (40)
B. Po, vetem pjesë-pjesë (30)
C. Jo, asnjëherë (10)
D. Po, në ëndrra (20)

5. A keni vërejtur sjellje të çuditshme të kafshëve rreth teje?

A. Po, gjatë gjithë kohës (40)
B. Po, ndonjëherë (30)
C. Jo (10)
D. Nuk e di (20)

6. A ndryshon disponimi juaj shpesh? A keni luhatje në gjendjen tuaj emocionale?

A. Po, kohëve të fundit (40)
B. Po, mirëpo gjithë jam kështu (20)
C. Jo (10)
D. Rrallë/ndonjëherë (30)

7. Për çfarë ëndërroni më shumë?

A. Gjëra të bukura (10)
B. Gjak, kaos, zjarr (40)
C. Nuk ëndërroj (20)
D. Nuk I mbaj në mend (30)

8. A keni fuqi të paspjegueshme fizike?

A. Po, mirëpo bëj aktivitete fizike (30)
B. Kam fuqi normale (10)
C. Në fakt, jam mjaft I dobët (20)
D. Po kam fuqi të paspjeguar (40)

9. A jeni fetar?

A. Jo nuk jam (10)
B. Po jam shumë (30)
C. Jo por jam më shumë spiritual (20)
D. Jo (40)

 1. A keni probleme për tu lidhur me njerëzit?A. Jo, sa më shumë aq më mirë (10)
  B. Po, e kam vështirë të përshtatem (40)
  C. Jo, më pëlqen të bëj shokë të rinj (20)
  D. Po, mirëpo I respektoj të gjithë (30)

  Këto janë rezultatet:

  100-160 pikë = Ju jeni thjesht ju, mos u përfshini në gjëra të ‘errëta’ që nuk I kuptoni.

  170-240 pikë = Jeni në një luftë për trupin e shpirtin tuaj. Mirëpo, vullneti juaj I fortë nuk ju lë të pushtoheni.

  250-330 pikë = Ka një shans të vogël që jeni të pushtuar.

  340-400 pikë= Ju keni një shpirt që ju ka pushtuar plotësisht, dhe ka marrë kontrollin tuaj të trupit e mendjes, pa e kuptuar ju fare!