Dashuria Highlight

A jeni një demiseksual? Zbulojeni përmes këtyre shenjave…

Demiseksualiteti është një dimension tjetër që tregon se si ju perceptoni seksin dhe lidhjen seksuale me të tjerët. Dhe është dicka mjaft interesante për të thënë të drejtën.

Demiseksual – Një demiseksual është një person që nuk eksperiencon tërheqje seksuale ndaj tjetrit deri sa mes tyre të ketë një lidhje shpirtërore.

A mund ta gjeni vetën në këtë definicion? Ja disa shenja që tregojnë se ju jeni një demiseksual…

1. Ju nuk nxitoheni të krijoni një lidhje, para se të krijoni miqësi;

2. Ju thjesht nuk nxiteni pa arsye nga idea për të bërë seks;

3. Më e afërt ju duket të flini me dikë në të njëjtin shtrat se thjesht të bëni dashuri;

4. Idea e ‘one night stands’ nuk ju pëlqen fare;

5. Ju duket e vështirë të kuptoni miqtë tuaj kur flasin me aq pasion për seksin;

6. Nuk ju duket sikur seksi është diçka shumë e rëndësishme.

7. Më shumë ju tërheq personaliteti i një personi se pamja e jashtme;

8. Të pëlqesh dikë për ty kurrë nuk është një gjë e vogël;

9. Nuk largoheni nga përgjegjësitë;

10. Nuk ju pëlqen të flirtoni.