Highlight Storie Inspirimi

A jeni edhe ju në 1% e popullsisë së Botës që vibroni në një frekuencë më të lartë?

frekuencë

A jeni ndjerë ndonjëherë sikur nuk i përkisni kësaj botë, sepse ju jeni shumë më ndryshe se sa njerëzit përreth jush?

Nuk ka rëndësi sa shumë provoni që të jeni një version mi i mirë, ju ndiheni sikur nuk po arrini.

Ose, a keni qenë ndonjëherë të frustruar pse një dietë ose medikament tek dikush tjetër ka thënë efektin por tek ju jo?

Ti ndihesh sikur po jep maksimumin nga vetja për të qenë i shëndetshëm dhe për të dhënë më të mirën nga vetja, por asgjë s’po të përmbushë!

Nëse po ndihesh kështu, mos u shqetëso, sepse ti je një nga ata personat e rrallë që gjenetikisht janë në një frekuencë më të lartë se të tjerët, dhe përbëjnë vetëm 1% të popullsisë botërore.

Dhe, çfarë do të thotë të qenit në një frekuencë më të lartë se të tjerët?

Kjo nënkupton se ju jeni një person tepër senzitive, empatik  dhe që çdo gjë e ndjenë shumë thellë.

Intuita jote është tepër e lartë, të cilën ti më shumë e ndjenë se sa që  e sheh.

Natyrisht, intuita jote e lartë vjen me një çmim. Ndonjëherë ti ndihesh në ankth dhe i frustruar, sikur po jeton vetëm në mendje dhe jo në trupin tënd. Ka po ashtu ditë kur ndjeheni të vetmuar dhe sikur askush nuk ju kupton.

Sidoqoftë, jo çdo gjë është e zezë, ka disa gjëra që ju përkasin vetëm njerëzve me frekuencë të lartë.

  1. Ju keni një perceptim shumë të mprehtë nga shqisat tuaja!

Intuita juaj është e fortë dhe e vërtetë. Ju mund të ndjeni  fjalë për fjalë, gjithçka. Gjithashtu, ndonjëherë mund të përjetosh një kalim në shqisat e tua më të larta, si ndjeshmëri ose zili.

  1. Ti ke një urtësi brenda vetës dhe je i vetëdijshëm për këtë!

Të tjerët nuk e kanë këtë dhe ju jeni me fat. Urtësia e brendshme reflekton secilin hap tuajin dhe ju merrni vendime shumë të drejta gjithmonë.

  1. Ëndrrat,meditimi, halucinacionet dhe të tjera eksperienca janë gjëra që ju ndodhin shpesh.

      4.Ju keni njohuri të përgjithshme edhe për gjërat që nuk janë të domenit tuaj.  Ti gjendesh lehtësisht edhe me gjërat që nuk je i/e familjarizuar.

      5.Të tjerët ndihen në paqe dhe të sigurt kur janë pranë jush.

Kur të tjerët qëndrojnë pranë jush ata ndihen shumë të sigurt dhe gjejnë rehatinë pranë jush. Kjo është një veti që e keni vetëm ju.

  1. Njerëzit negativë e kanë të vështirë të qëndrojnë me ju

Ata që vibrojnë negativitet mund të paraqiten në jetën tuaj, por nuk mund ta përballojnë urtësinë, pozitivitetin dhe dashurinë tuaj. Prandaj zgjedhin të largohen.

  1. Ju jeni krenar dhe të vetëdijshëm për mendjen, trupin dhe shpirtin tuaj. Derisa disa njerëz në raste nuk e dinë pse po veprojnë në një mënyrë të caktuar, ju nuk e keni këtë problem. Ju e njihni vetën tuaj.
  2. Ti ofron buzëqeshje pa marrë parasysh sa i/e mërzitur që mund të jesh.

     9.Ti dëshiron të ofrosh kujdes për njerëzit dhe vetën tënde.

  Ti ke lindur kështu dhe bota ka nevojë për njerëz së ti.