Highlight Të tjera

A i thani brenda rrobat tuaja? Mos e bëni këtë asnjëherë! Ja arsyeja

rrobat

Sot do të mësoni pse  tharja e rrobave tuaja brenda nuk është një ide e mirë. Në fakt, tharja e rrobave të lagura brenda mund të jetë e dëmshme për shëndetin tuaj.

Kanë shumë përparësi ata që kanë kopsht ose verandë.

Megjithatë, nuk kemi gjithmonë hapësirë ​​shtesë. Pra, çfarë bëjmë ne?

Ne përfundojmë varjen e rrobave tona brenda shtëpive tona, ose madje edhe vendosjen e tyre në ngrohës për ti tharë.

Nëse e bëni këtë, atëherë ky informacion është për ju.

Sot ne do të ju tregojmë se si ky zakon që duket  i padëmshëm mund të ketë disa rreziqe shëndetësore.

Për të shmangur ndërlikimet, përpiquni të thani rrobat tuaja jashtë, dhe nëse kjo nuk është një mundësi, përdorni një tharëse rrobash dhe e vendosni atë larg nga ambientet e shtëpisë ku rrini zakonisht.

Përveç kësaj përpiquni të mbani shtëpinë tuaj të ventiluar mirë dhe të kontrolloni klimën, në mënyrë që të shmangni kërpudhat dhe merimangat.