Highlight Shëndeti

A flini me çorape apo pa çorape? Zbulojeni ç’do të thotë kjo për ju

çorape

Ka dy lloje njerëzish në botë: ata që veshin çorape në shtrat dhe të cilët preferojnë të flenë këmbëzbathur.

Disa e kanë të pamundur të flenë nëse këmbët e tyre janë të zhveshura. Ata ndjejnë të ftohtë dhe duhet të hidhen nga shtrati në mes të natës për të vënë çorapet e tyre të preferuara.

Të tjerë përjetojnë të kundërtën, ata e gjejnë shumë të pakëndshme që të kenë çorape sapo të jenë në shtrat; kjo u jep atyre një nxehtësi të tepruar dhe parehati.

Ju mund të mendoni se në të dyja rastet ky është vetëm një zakon i fituar.

Megjithatë ne në Unik Portal mendojmë se ajo në të vërtetë zbulon më shumë rreth jush sesa mund të imagjinoni.

Nëse vishni çorape në shtrat është ndoshta sepse je shumë i ndjeshëm ndaj të ftohtit.

Nëse është kështu, kjo mund të lidhet me aspekte të ndryshme të përbërjes suaj fizike, duke përfshirë trashësinë e lëkurës tuaj dhe shkallën metabolike të trupit tuaj.

Njerëzit me një metabolizëm të rritur ndjehen të nxehtë dhe të djersitur gjatë gjithë kohës.

Ata me metabolizëm të ngadaltë dhe qarkullim të dobët të gjakut ndjehen të ftohtë më shumë se njerëzit e tjerë.

Por ndërkohë ndjeshmëria ndaj të ftohtit është një kusht i lidhur me karakteristikat tuaja fizike dhe biologjike.

Njerëzit të cilët ndjejnë nevojën për të fjetur me çorapët e tyre zakonisht kërkojnë të mbrohen.

Nëse je një prej tyre, shanset janë që ju adhuroni vende komode dhe gjithmonë kërkoni të krijoni marrëdhënie të thella dhe shumë intime me të tjerët.

Ju jeni një person i prekshëm dhe ju nuk keni mëdyshje për ndarjen e hapësirës tuaj personale – përqafimet ju bëjnë të lumtur.

Nëse nuk mund ta tolerosh idenë e gjumit me çorapet tuaja, dhe vetëm mendimi i këmbëve të mbuluara gjatë natës të bën të ndihesh i parehatshëm.

Sepse ke metabolizëm më të shpejtë se të tjerët, qarkullim të mirë të gjakut ose lëkurë më të trashë.

Megjithatë, nuk është thjesht fizike. Të jesh më pak i ndjeshëm ndaj të ftohtit lidhet gjithashtu me mënyrën se si ndërveprojnë me të tjerët.

Nëse je një gjumë i zbathur, ndoshta je një person shumë i pavarur.

Ju e vlerësoni shumë hapësirën tuaj personale dhe hyni në kontakt me të tjerët vetëm kur jeni të gatshëm.

Në një marrëdhënie tenton të marrësh një rol mbrojtës, je i sinqertë dhe ndonjëherë sfidues, por ti e di se si të kujdesesh mirë për njerëzit që të duan.