Highlight Të tjera

A është fati ynë i shkruar në duart tona?

fati

Të mësuarit për të ardhmen është tërheqëse, prandaj shumica e njerëzve nuk mund t’i rezistojnë hyrjes në zyrën e lexuesit të duarve kur e shohin një. Por, për fat të mirë, ju nuk keni për t’i vizituar më ato – ne do t’ju tregojmë një teknikë të thjeshtë e cila mund t’ju ndihmojë të mësoni më shumë për dashurinë në jetën tuaj!

Në vend që të shkoni te një lexues palmash, mund të mësoni si të lexoni linjat në duart tuaja duke shikuar vijën poshtë gishtërinjve tuaj. Ajo quhet linja e martesës dhe mund të tregojë shumë për jetën tuaj të dashurisë. Vazhdoni të lexoni më poshtë për të parë se çfarë mund të thuhet për ju!

A është fati ynë i shkruar në duart tona?

 

Lartësia e njëjtë

Nëse linjat kanë të njëjtën lartësi në të dyja duart… Do të thotë që ju do të pëlqeni dhe do të pranoni partnerin tuaj për ashtu siç është.

 

Linja më e lartë në dorën e djathtë

 

Nëse linja e dorës së djathtë është më e lartë, kjo do të thotë që nuk jeni konservatore. Sidomos në standardet sociale dhe bëni vetëm atë që dëshironi të bëni.

 

Linja më e lartë në dorën e majtë

Nëse vija e dorës së dorës së majtë është më e lartë se vija juaj e djathtë, nënkupton që ju jeni një person i patrembur. Që nuk frikësohet nga marrja e sfidave të vështira.